DOBRO DOŠLI !!!

 

IZ DREVNOGA GOLUPCA ŠALJEM SILNOG POLJUPCA ❣️
. . . a ovde - more vode, oštrog vazduha i mnogih čudesa do visokih nebesa ! ! !

Mošo Odalović

•Turistička ponuda Kompleksa Tvrđava Golubački grad•

Ulaz u samu Tvrđavu Golubački grad je zatvoren za posetioce jer su u toku radovi na njenoj rekonstrukciji.

Poseta Kompleksu je dozvoljena i obuhvata:

  • Ture sa službenim stručnim vodičem Kompleksa na srpskom ili engleskom jeziku. Ponuda obuhvata opštu prezentaciju u prezentacionoj sali ili posebnu prezentaciju sa obilaskom izložbe „Panorama vekova’’ i Arheološkog parka.
  • Grupne posete Kompleksu uz turu sa službenim vodičem Kompleksa organizuju se unapred (najmanje 4 sata) na telefone : 012/638 798 i 012/638 794 ili na e-mail: info@tvrdjavagolubackigrad.rs

Sve potrebne informacije o ponudi Turističkog kompleksa Tvrđava Golubački grad, kao i o manifestacijama, događajima i aktivnostima posetioci mogu dobiti na info desku ili na telefone: 012/638798 i 012/638794 ili na e mail:  info@tvrdjavagolubackigrad.rs

Kompleks Tvrđava Golubački grad radi sa posetiocima  isključivo u okviru radnog vremena od 10.00 do 15.00 časova i to svakog dana osim ponedeljkom.

Prezentaciju Tvrđave Golubački grad i Arheološkog parka realizuje isključivo  stručni tim Kompleksa sa službenim vodičem.

Kompleks Tvrđava Golubački grad ima u okviru Centra za posetioce multifunkcionalnu prezentacionu salu sa 80 mesta i kafeteriju kapaciteta 100 mesta koje se mogu koristiti i za konferencije, naučne skupove i prezentacije. Sve informacije o iznajmljivanju pomenutih prostora mogu se dobiti na info desku Centra za posetioce.

U okviru Kompleksa Tvrđava Golubački grad snimanja dronom nisu dozvoljena a za sva druga komercijalna snimanja potrebna je saglasnost Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture-Beograd i Ministarstva kulture i javnog informisanja  Republike Srbije.